Tipar

Tipar FLATBED UV

Printuri Flatbed UV: datorita beneficiilor oferite de tiparul flatbead punem la dispozitie printuri de mari dimensiuni in format 2.2m latime si grosime de 5 cm. Tiparul de tip flatbead permite folosirea unui procedeu de tiparire digitala printurilor direct pe pvc,  stiplex, pal/lemn, dibond, sticla, carton etc., utilizand cerneluri UV. Tiparul flatbead realizat astfel este ideal pentru amenajari interioare ale magazinelor.

Print PVCDetalii
Print pe PAL 18mmDetalii
Vezi proiecte
Tipar Indoor si Outdoor

Printuri Indoor/Outdoor Large Format Roll-to-Roll imprimanta roll-to-roll poate produce o serie de printuri de mari dimensiuni atat printuri indoor cat si printuri outdoor, aplicatii pe diverse materiale flexibile combinate sau nu, precum hartie foto, backlit film, autocolant pvc, polipropilena, canvas, tyvek, floor stickere/ banner, mash, autocolant,  window graphics, reprezentand o modalitate eficienta de printare si la costuri scazute.

Window graphicsDetalii
AutocolantDetalii
Tapet ecologicDetalii
Vezi proiecte
Tipar Digital

Materiale de Business: printam la calitate ridicata o gama larga de materiale de business esentiale oricarei afaceri precum carti de vizita, foi cu antet, plicuri, invitatii.

Materiale  de Marketing: oferim o gama variata de materiale de marketing – flyere, pliante, brosuri, mape, wobblere, shelftalker, pungi hartie, notes-uri, calendare, agende, cutii de carton, ambalaje, etichete hartie/pvc in rola, destinate unui branding profeionist al oricarei companii.

Printuri cu Date Variabile: producem printuri cu date variabile care au beneficiul personalizarii in masa si pot fi utilizate in marketingul direct, managementul relatiei cu clientii si publicitate.

Printuri Personalizate: realizam printuri personalizate in baza cerintelor clientului.

CataloageDetalii
Mapa cu burdufDetalii
BrosuriDetalii
Vezi proiecte
Servicii de Tipar

Stantare: prin procesul de stantare, putem prelucra diverse materiale precum hartie si plastic, in vederea obtinerii produselor in forme cat mai diferite.

Folio: realizam mape de prezentare, carti de vizita, flyere si brosuri sau alte tiparituri ce pot beneficia de aplicarea unei foite metalizata.

Timbru sec/emboss: deformarea mecanica a suportului pentru a scoate in relief anumite elemente de design poate fi utilizata ca tehnica pentru a personaliza carti de vizita sau chiar autentifica documente folosind timbru sec si emboss.

StantareDetalii
Timbru SecDetalii
SerigrafieDetalii
Vezi proiecte