Design si Proiectare

Concepte si Simulari 3D

Concepte si Simulari 3D: plecand de la un concept propus, oferim proiectare 3D si simulari 3D cu scopul de a reproduce realitatea pana la cele mai mici detalii.

Stand produse 1Detalii
Stand suport 1Detalii
Stand baterii 1Detalii
Vezi proiecte
Mobilier

Design si Realizare Mobilier Comercial si Rezidential: oferim solutii complete de realizare a mobilierului comercial pentru toate tipurile de magazine si mobilier rezidential, adaptate cerintelor clientilor. Un design personalizat va asigura expunerea produselor in cel mai avantajos mod, oferind atat functionalitate, dar si aspect vizual.

Vitrina expozitionalaDetalii
Touch&feel premiumDetalii
Structura barDetalii
Vezi proiecte
Standuri expozitionale

Design si Constructie Standuri Expozitionale : punem la dispozitie servicii de amenajare a standurilor expozitionale, design personalizat pe baza cerintelor clientului pentru a oferi o imagine unica si memorabila. In cadrul targurilor si expozitiilor, designul si constructia standurilor expozitionale prin personalizare creste vizibilitatea produselor si serviciilor promovate, pentru a pune in valoarea mai bine identitatea companiei.

Zona expozitionalaDetalii
Stand NovartisDetalii
Perete standuriDetalii
Vezi proiecte
Amenajari spatii comerciale

Amenajari Interioare Comerciale si Rezidentiale: datorita unei abordari flexibile a proiectelor, amenajarea fiecarui spatiu comercial si rezidential  va reflecta identitatea companiei sau a produsului si, mai mult, un spatiu interior personalizat si armonios.

Club SocialDetalii
Magazin Nokia CareDetalii
Magazin DAVIDOFFDetalii
Vezi proiecte